ΗΟΜΕ & DESIGN CONCEPT STORE

ΗΟΜΕ & DESIGN CONCEPT STORE

New visions by theDesignGroup_furniture ideas Λουκιανού 21, Κολωνάκι

Στην οδό Λουκιανού, στο κέντρο του Κολωνακίου ανοίξαμε πρόσφατα το  “ΗΟΜΕ PROJECT CONCEPT STORE” το οποίο συνιστά το πρώτο showroom επίπλων που είναι διαμορφωμένο σαν μια σύγχρονη αστική κατοικία.  Διαθέτει χώρους όπως σαλόνι, χώρους τραπεζαρίας, κουζίνα και υπνοδωμάτιο - οι οποίοι είναι διακοσμημένοι με έπιπλα και ειδικές κατασκευές που παράγονται στο εργοστάσιο  της εταιρείας στο Ρέθυμνο και τα οποία πλαισιώνονται με φωτιστικά και αντικείμενα  από σχεδιαστές και εταιρείες από όλο τον κόσμο. O δυναμικός και ιδιαίτερος αυτός χώρος αποτελεί  καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα : «Η ιδέα είναι να δημιουργήσουμε μία ολοκληρωμένη εμπειρία στον επισκέπτη ο οποίος θα νιώσει οικειότητα σε ένα φιλικό και ζεστό χώρο. Η φιλοσοφία της διακόσμησης του χώρου μας έχει την απαραίτητη ευελιξία ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να φανταστεί κάθε έπιπλο στον δικό του χώρο και με την δική μας καθοδήγηση να επιλέξει διαστάσεις και χρώματα απόλυτα συμβατές με το προσωπικό του στυλ.  Επιπλέον, έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ μια πιο προσωποποιημένη και ανθρώπινη επαφή ειδικά αν πρόκειται για θέματα που αφορούν στον πιο προσωπικο μας χώρο, το σπίτι μας».

Τα έπιπλα που εκτίθενται στο κατάστημα έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί στο εργοστάσιο της  ΚΑΛΟΤΕΡΑΚΗΣ ΑΕ πλαισιωμένα απο φωτιστικά, διακοσμητικά, είδη σπιτιού  και έργα τέχνης απο εταιρείες, σχεδιαστές και καλλιτέχνες απο όλο τον κόσμο. Όλα τα προιόντα του καταστήματος είναι προς πώληση και την ίδια στιγμή η εν λόγω διάταξη αυτού του αναμφίβολα εναλλακτικού showroom προσφέρει τη δυνατότητα σε ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες αρχιτέκτονες, σχεδιαστές ή διακοσμητές να περιηγηθούν ανάμεσα στα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες προτάσεις της εταιρίας  κι έτσι  να βρουν λειτουργικές λύσεις  για κάθε απαιτητικό project. Τα  έπιπλα  που παρουσιάζονται βρίσκουν εφαρμογή σε κάθε οικιακό, επαγγελματικό ή ξενοδοχειακό χώρο.

Το κατάστημα – concept store αποτελεί έναν δυναμικό χώρο καθώς η διακόσμηση και το στυλ του αλλάζουν πολύ συχνά ανάλογα με την εποχή και τις τάσεις στον χώρο του επίπλου και της διακόσμησης. Εναρμονίζεται πάντα με τις ανάγκες του κοινού, προτείνει, δημιουργεί τάσεις, προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και παρακολουθεί το σύγχρονο design προσδίδοντας στο χώρο ταυτότητα και στυλ αλλά και μια συνεχής εναλλαγή αισθήσεων την οποία προσλαμβάνει κάθε φορά ο επισκέπτης. Το HOME & DESIGN CONCEPT STORE φιλοξενεί επίσης workshops, events και creative projects ενώ είναι πάντα ανοιχτό σε καινοτόμες προτάσεις   δημιουργών και σχεδιαστών καθώς η δημιουργικότητα και η αγάπη για το design  είναι ένα πάθος που κάνει τις ζωές μας πιο όμορφες. 
 

Εγγραφή στο Newsletter

Για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα στο Email σας